Διαιτα Εγκυου - Εγκυμοσύνη & Διατροφή - Greek Diet

Διαιτα Εγκυου - Η Mrs GreekDiet κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης συντάσσει διαιτολόγια που εφοδιάζουν τη μητέρα με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά

Διαιτα Εγκυου – Εγκυμοσύνη & Διατροφή

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος πολύ σημαντική τόσο για την γυναίκα  όσο και για το έμβρυο που κυοφορεί.Διαιτα Εγκυου – Ισορροπημένη Διατροφή

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος πολύ σημαντική τόσο για την γυναίκα  όσο και για το έμβρυο που κυοφορεί. Συμβαίνουν τόσο σημαντικές μεταβολές στο σώμα της εγκυμονούσας που μοιάζει με ένα «υπερδραστήριο εργαστήριο» που προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ανάπτυξη της καινούριας ζωής. Το σώμα της για εννέα μήνες εργάζεται για δύο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η έγκυος πρέπει να τρώει για δύο.


Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν και θα τεθούν οι βραχυπρόθεσμοι και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι της συνεργασίας μας και θα σας δοθεί η ευκαιρία όπως και στις επόμενες συνεδρίες μέσα στο μήνα να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε σε θέματα διατροφής και έκβασης της πορείας σας.

Η Mrs GreekDiet γνωρίζοντας τη σημασία της σωστής και ισορροπημένης διατροφής κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης συντάσσει διαιτολόγια που εφοδιάζουν τη μητέρα με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να μην παρουσιάσει ελλείψεις σε ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη D, βιταμίνη B12, κ.α. προασπίζοντας την υγεία της αλλά και  του παιδιού της.


Προσφέρονται:

 • 3 ωριαίες διαδικτυακές συνεδρίες μέσω skype στην αρχή κάθε τριμήνου όπου ανανεώνεται και το διατροφικό πλάνου της εγκύου.
 • Διατροφικό πλάνο  αποτελούμενο από 3 διαφορετικά τριμηνιαία προγράμματα ανάλογα με το στάδιο της εγκυμοσύνης και τις ανάγκες του.
 • Eγχειρίδιο γενικών οδηγιών εφαρμογής του προγράμματος (ισοδύναμα τροφίμων, προτεινόμενα μικρογεύματα , τρόποι αντιμετώπισης της ναυτίας και της καούρας).
 • Παρακολούθηση βάρους ανά εβδομάδα σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα και αποστολή στο mail της διαιτολόγου.
 • Πληροφορίες για το θηλασμό στην τελευταία διαδικτυακή ,  μας συνάντηση η οποία είναι δωρεάν, στο τέλος του 8ου μήνα.


Διαιτα Εγκυου - Εγκυμοσύνη & Διατροφή

Μην ξεχνάτε ότι ένα υγιές βάρος στην εγκυμοσύνη και ο θηλασμός για ένα τουλάχιστον 6μηνο αποτελούν το δίπτυχο για ευτυχισμένες κομψές μανούλες και υγιή παιδιά.Είστε έγκυος; Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και η Mrs GreekDiet θα επικοινωνήσει μαζί σας

Φόρμα επικοινωνίας
  Τι είναι το Skype


  Το Skype είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε με την Mrs GreekDiet σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε. Για την συνομιλία μπορείτε να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε: smartphonetabletlaptopΗ/Υ ή Smart TV. Η λήψη και εφαρμογή του Skype είναι δωρεάν.


  Λήψη του Skype για Windows 10Λήψη του Skype για AndroidΛήψη του Skype για IOS