Διαιτα μεσω Skype - Skype & Diet - Greek Diet

Διαιτα μεσω Skype - Εύκολα και  απλά μέσω του υπολογιστή σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν είστε, τώρα μπορείτε να έχετε τον προσωπικό σας διαιτολόγο.

Διαιτα μεσω Skype

Skype & Diet


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η έλλειψη χρόνου μας έκανε να σκεφτούμε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν λόγοι για να μην μπορείτε να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.


Διατροφικα Πακετα Προσφορων

Πρωτοποριακή υπηρεσία μέσω Skype

Skype & Diet


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η έλλειψη χρόνου μας έκανε να σκεφτούμε ότι δεν θα πρέπει να είναι λόγοι για να μην μπορείτε να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε την υπηρεσία “Skype & Diet (ή πολύ απλά διαιτα μεσω Skype) για όλους εσάς (υγιή άτομα, άτομα με παθήσεις, παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ηλικιωμένους), που θέλετε να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας αλλά δεν έχετε το χρόνο. Εύκολα και απλά μέσω του υπολογιστή σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν είστε, τώρα μπορείτε να έχετε τον προσωπικό σας διαιτολόγο. Η Mrs GreekDiet είναι κοντά σας, για να σας συμβουλέψει και να σας καθοδηγήσει μέσω των συνεδριών καθώς και με βοηθητικά έντυπα και πληροφορίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να έχετε τη διατροφική υποστήριξη μας εξ αποστάσεως είναι να ελέγχετε το βάρος σας σε εβδομαδιαία βάση με δική σας ζυγαριά καθώς και τις περιμέτρους του σώματος σας σε σημεία που θα σας υποδειχθούν κατά την πρώτη συνεδρία.


Διατροφικά εβδομαδιαία προγράμματα


Πιστεύουμε πολύ στην εβδομαδιαία παρακολούθηση γιατί από την εμπειρία μας έχουμε δει ότι όταν οι δυο διαδοχικές συνεδρίες απέχουν περισσότερο από δυο εβδομάδες χάνεται η επαφή με το διαιτολόγο που είναι ίσως ο πιο καταλυτικός παράγοντας στην υπόθεση που λέγεται «απώλεια βάρους». Νομίζετε ότι είσαι δύσκολο; Η εμπειρία μας και τα αποτελέσματα μας λένε το αντίθετο.

Τα διατροφικά εβδομαδιαία προγράμματα σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του οργανισμού σας, την υγεία σας, τον τρόπο ζωής σας και κυρίως το χρόνο σας. Επίσης είναι ισορροπημένα, εύκολα στην παρασκευή τους για να μπορεί να ακολουθηθεί από όλη την οικογένεια χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον χρόνο για να φτιάχνετε διαφορετικά φαγητά.


Δωρεάν 30λεπτη on-line συνεδρία μέσω Skype

Έλα να γνωριστούμε & να συνεργαστούμε


Επειδή πιστεύουμε ότι για μια καλή συνεργασία και ιδιαίτερα στο ευαίσθητο θέμα της υγείας, της διατροφής και της διαχείρισης βάρους ο καθένας χρειάζεται έναν άνθρωπο που θα του εμπνεύσει εμπιστοσύνη και σιγουριά, σας προτείνουμε την δωρεάν 30λεπτη on-line συνεδρία μέσω Skype σε μέρα και ώρα που θα αποφασίσουμε από τη στιγμή που θα μας εκδηλώσετε την πρόθεση σας να μας γνωρίσετε.

Εμείς οι Έλληνες λένε ότι βρισκόμαστε παντού και τώρα θα είμαστε δίπλα σας για να γνωρίσετε τον ελληνικό τρόπο διατροφής και να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας μέσω αυτής.
Μας εμπιστεύτηκαν εκατοντάδες Έλληνες τα τελευταία 12 χρόνια, γιατί όχι και εσείς! Τα 30΄μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή σας!


Καταχωρήστε τα στοιχεία σας

Skype & Diet Επικοινωνία
    Τι είναι το Skype


    Το Skype είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε με την Mrs GreekDiet σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε. Για την συνομιλία μπορείτε να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε: smartphonetabletlaptopΗ/Υ ή Smart TV. Η λήψη και εφαρμογή του Skype είναι δωρεάν.


    Λήψη του Skype για Windows 10Λήψη του Skype για AndroidΛήψη του Skype για IOS