Διατροφολογος Ευοσμος Θεσσαλονικη - Diet Coaching - Greek Diet

Διατροφική Αξιολόγηση & Διαχείριση Βάρους
Διατροφική Αξιολόγηση & Διαχείριση Βάρους

Διατροφολογος Ευοσμος Θεσσαλονικη – Diet Coaching

Είτε είναι η πρώτη φορά που σας απασχολεί το βάρος  σας, είτε έχετε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να το ρυθμίσετε, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.


Διαιτα Προσφορες - Skype & Diet

Ψυχολογική υποστήριξη

Είτε είναι η πρώτη φορά που σας απασχολεί το βάρος  σας, είτε έχετε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να το ρυθμίσετε, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Η ψυχολογική υποστήριξη, η βελτίωση της αυτοεκτίμησης και η διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του diet coaching και κάθε συνεδρίας εφόσον είναι πολύ σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σας και στην αλλαγή της διαιτητικής σας συμπεριφοράς.

Σκοπός μας είναι η βελτίωση της σχέσης σας με το φαγητό και η ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη και διατήρηση ενός σταθερού και υγιούς σωματικού βάρους.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν και θα τεθούν οι βραχυπρόθεσμοι και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι της συνεργασίας μας και θα σας δοθεί η ευκαιρία όπως και στις επόμενες συνεδρίες μέσα στο μήνα να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε σε θέματα διατροφής και έκβασης της πορείας σας.


Απευθυνόμαστε σε εσάς:

 1. που θέλετε να χάσετε ή να πάρετε βάρος.
 2. που ενδιαφέρεστε να βρείτε μια ισορροπία στη σχέση σας με το φαγητό.
 3. που έχετε δοκιμάσει πολλές δίαιτες στο παρελθόν, χωρίς αποτέλεσμα.
 4. που σκοπεύετε ή έχετε προγραμματίσει επέμβαση μείωσης βάρους (βαριατρική).
 5. που εμφανίζετε ανορεξικές τάσεις ή υπερφαγικά επεισόδια.


Για να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες που προσφέρουμε καλό θα ήταν να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία. Αρχικά, χρειάζεται η παρουσία μιας ζυγαριάς (με λειτουργία λιπομέτρησης ακόμα καλύτερα) και μιας μεζούρας για να μετράμε τις περιμέτρους του σώματος σας σε συγκεκριμένα σημεία που θα σας υποδείξουμε. Ακόμη καλό θα ήταν να γνωρίζετε τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων αίματος που κάνατε όπως για παράδειγμα τη χοληστερόλη, τα τριγλυκε-ρίδια, το σάκχαρο, τη λειτουργία του θυρεοειδούς, το ουρικό οξύ όπως επίσης και τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνετε.

Στη συνέχεια της αρχικής σας συνεδρίας, οι επόμενες πραγματοποιούνται ανά εβδομάδα όπου και αναπροσαρμόζονται οι στόχοι και το πλάνο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που θα συμφωνήσουμε μαζί σας.

Κλείστε ραντεβού με την Mrs GreekDiet

  Τι είναι το Skype


  Το Skype είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε με την Mrs GreekDiet σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε. Για την συνομιλία μπορείτε να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε: smartphonetabletlaptopΗ/Υ ή Smart TV. Η λήψη και εφαρμογή του Skype είναι δωρεάν.


  Λήψη του Skype για Windows 10Λήψη του Skype για AndroidΛήψη του Skype για IOS