Λιπομέτρηση Κατ'Οίκον - Greek Diet

Ο προσδιορισμός του σωματικού λίπους με τη διαδικασία της λιπομέτρησης αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο

Λιπομέτρηση Κατ’ Οίκον

Ο προσδιορισμός του σωματικού λίπους με τη διαδικασία της λιπομέτρησης αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο όχι μόνο για την πορεία της αποτελεσματικότητας ενός διαιτολογικού προγράμματος αλλά και σαν δείκτης συνολικής υγείας ενός οργανισμού.Αναλύσεις-Λιπομέτρηση


Ο προσδιορισμός του σωματικού λίπους με τη διαδικασία της λιπομέτρησης αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο όχι μόνο για την πορεία της αποτελεσματικότητας ενός διαιτολογικού προγράμματος αλλά και σαν δείκτης συνολικής υγείας ενός οργανισμού.

Ο αναλυτής της ΤΑΝΙΤΑ χρησιμοποιεί την τεχνολογία ΒΙΑ (βιοηλεκτρική εμπέδιση) για να στείλει ένα χαμηλό και κυρίως ασφαλές σήμα στο σώμα το οποίο περνά ελεύθερα από το αίμα , το νερό και τη μυϊκή μάζα  και βρίσκει αντίσταση μόνο στο λίπος.

Η ένδειξη της μέτρησης σε συνδυασμό με τα ατομικά στοιχεία όπως βάρος, ύψος, φύλο και ηλικία, μας δίνουν ακριβή αποτελέσματα για τη σωματική σας κατάσταση και υγεία.


Στο σώμα μας όλα παίζουν το ρόλο τους για αυτό , γνωρίζοντας την αναλογία τους και καταγράφοντας τις μεταβολές τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσαρμόζουμε τη διατροφή  και τη φυσική μας δραστηριότητα για υγεία και ευεξία.

Η κάθε λιπομέτρηση μπορεί να αρχειοθετηθεί και να «κατέβει» στον υπολογιστή μας σε μορφή excel για τήρηση του προσωπικού σας αρχείου.

Κάθε πρώτη λιπομέτρηση συνοδεύεται από έντυπο υλικό ενημέρωσης για τη σημασία της λιπομέτρησης σε κάθε προσπάθεια απώλειας ή διατήρησης του βάρους σας.

Το κόστος της υπηρεσίας είναι 25 ευρώ.

Και επειδή ένα σώμα που ζυγίζει λιγότερο δεν σημαίνει και λιγότερος λιπώδης ιστός, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι σημαίνουν τα κιλά μας.

Η ανάλυση σύσταση σώματος που πραγματοποιούμε στο χώρο σας, σε οποιοδήποτε σημείο στο νομό Θεσσαλονίκης, γίνεται με τον πλέον σύγχρονο επαγγελματικό αναλυτή σύστασης σώματος ΤΑΝΙΤΑ BC 601, που με τη χρήση 8 ηλεκτροδίων μας δίνει αποτέλεσμα για όλο το σώμα αλλά και για κάθε τμήμα του χωριστά.


Πιο συγκεκριμένα μας δίνει πληροφορίες για :

  • Ποσοστό λίπους%
  • Λιπώδη μάζα, άλιπη μάζα, μυϊκή μάζα,
  • Σπλαχνικό λίπος
  • Συνολικά υγρά (kg /%)
  • Δείκτη μάζα σώματος
  • Οστική μάζα
  • Μεταβολική ηλικία
  • Ημερήσια θερμιδική πρόσληψη
  • Καθώς και τμηματικές μετρήσεις για κάθε χέρι, πόδι και κορμό.


Φόρμα αποστολής αιτήματος

Λιπομέτρηση Κατ’ Οίκον

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας