Σεμινάρια - Ομιλίες - Greek Diet

Στα πλαίσια της εκστρατείας μας για την διατροφική σας ενημέρωση διοργανώνουμε ενημερωτικές ομιλίες και διαδραστικές εκδηλώσεις σε παιδιά και ενήλικες

Πρόγραμμα εκπαίδευσης

Σεμινάρια – ΟμιλίεςΕνημερωτικές ομιλίες

Η διατροφή είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας και της καθημερινότητας μας και θέλει  προσοχή και γνώση γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες βλάβες για τον οργανισμό μας.

Οι πληροφορίες πολλές, ο αποπροσανατολισμός πλήρης και η σύγχυση φυσιολογικό επακόλουθο. Η λύση όμως υπάρχει και λέγεται ενημέρωση.

Στα πλαίσια της εκστρατείας μας για την διατροφική σας ενημέρωση διοργανώνουμε ενημερωτικές ομιλίες και διαδραστικές εκδηλώσεις σε παιδιά και ενήλικες με σκοπό την εκπαίδευση όλων στις βασικές αρχές της σωστής διατροφής.

Απευθυνόμαστε σε σχολεία, αθλητικές ομάδες και συλλόγους γιατί πιστεύουμε ότι η ενημέρωση και η εκπαίδευση στη διατροφή είναι το κλειδί για την υγεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε πως μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα που μπορείτε να το επιλέξετε ακόμα και εσείς και να προσφέρετε ένα μάθημα ζωής σε αυτούς που αγαπάτε.

Η σωστή διατροφή θέλει γνώση και εμείς την έχουμε!!!!!

Σας περιμένουμε με χαμόγελο, αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά!!!!!